Genç Albaraka Akademisi Öğrenci ve Mezun Adaylar Arıyor!

albaraka-turk-genc-albaraka-akademisi-cagri-merkezi-ogrenci-personel-alimlari

Albaraka Türk Katılım Bankası, Genç Albaraka Akademisi ile Üniversite öğrencisi ve yeni mezun Çağrı merkezi personelleri aradığını duyurdu.

Genç Albaraka Akademisi Nedir?

Genç Albaraka Akademisi, Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından gençlere bankacılık alanında fırsat tanınmak üzere geliştirilen bir programdır. Program kapsamında başvuru yaparak değerlendirmeye giren ve ilk elemeyi geçtikten sonra sırasıyla yazılı sınava ve sözlü mülakata tabi tutulan ve neticede işe alımı gerçekleşen üniversite öğrencisi gençler Albaraka Türk Genel Müdürlük departmanları ya da şubelerinde part – time çalışma imkanı buluyorlar.

Genç Albaraka Akademisi’ne katılma imkanını yakalayan öğrenciler başarı durumlarına göre mezuniyetlerinden sonra da kariyer planlarına Albaraka Türk bünyesinde devam edebiliyorlar. Bu duyuruya konu olan personel alımları Albaraka Türk Katılım Bankası Çağrı Merkezi departmanı için geçerlidir. Banka’nın yayınladığı iş ilanı ile personel alımları için gereken şartlar aşağıdadır.

Genç Albaraka Akademi Şartları Nelerdir?

Albaraka Türk – Genç Albaraka Akademisi bünyesinde çalışmak için başvuru yapacak olan adayların 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İktisat fakültelerinden mezun olmaları (Öğrenci adaylar hariç),  faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya istek duymaları, ekip çalışmasına yatkın olmaları, ileri düzeyde İngilizce biliyor olmaları, analitik düşünebiliyor, bankacılık sektörü için kariyer planlıyor olmaları, ikna ve iletişim konularında becerilerinin gelişmiş olması, esnek çalışma saatlerine ve vardiyalı çalışma şekline uyum sağlamakta güçlük çekmeyecek olmaları gerekiyor.

Genç Albaraka Akademisi İş Başvuruları

Genç Albaraka Akademisi iş başvurusu yapacak olan üniversite öğrencilerinin önceki dönemlere ait derslerinde başarılı olmaları ve ders programlarının hafta içi günlerde en az 2 tam gün olmak üzere çalışmaya uygun olması da Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından istenenler arasında yer alıyor.

Genç Albaraka Akademisi iş başvuruları 6 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edilmeye devam edecek. Başvuru hakkında daha fazla bilgi almak için bağlantı adresi:

kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-genc-albaraka-akademisi-cagri-merkezi-2240285