Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi Personel Alımları Yapıyor!

kuveyt-turk-gise-yetkilisi-personel-alimlari-yapiyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan banka personel alımları duyurusunda gişe personellerine ihtiyaç olduğu bildirildi.

Kuveyt Türk Banka Personel Alımları

Kuveyt Türk banka iş ilanları kapsamında yaptığı duyuruyla gişe yetkilisi olarak görev yapacak yeni personeller işe alacağını bildirdi. Türkiye’de katılım bankacılığı sektöründe lider bankalardan olan Kuveyt Türk kariyer planları içinde bir bankada çalışmak olan kişilerin başvuru yapacağı bu pozisyon için hangi şartların taşınması gerektiğini de belirtti. Buna göre banka iş başvurusu yapacak olanların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği gibi bölümlerinden mezun olmaları, tercihen Arapça ve İngilizce biliyor olmaları, faizsiz bankacılık ile ilgili çalışmaya istekli olmaları,  başarı odaklı müşteri memnuniyeti esasıyla çalışacak olmaları, ekip çalışmasına uyumlu, iletişim yeteneği gelişmiş, organizasyonda ve planlamada başarılı, analitik düşünce sahibi olmaları ve erkek adayların askerlik görevlerini yapmış ya da en az 20 ay tecil ettirmiş olmaları gerekiyor.

Kuveyt Türk Personel Alımı iş Başvurusu

İş ilanları ile ilgilenen ve Kuveyt Türk iş başvurusu yapacak olan kişiler işe alımları sağladıktan sonra katılım hesabı ve cari hesap sahibi müşterilerinin para yatırma ve çekme, EFT, havale gibi temel bankacılık işlemlerini yapmak, çek ve senet tahsilatları gerçekleştirmek, fatura tahsil etmek ve döviz alım – satım işlemlerini gerçekleştirmek gibi görev ve sorumluluklar alacaklar. Deneyim sahibi adayların başvurularının tercih edileceği de Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından belirtilenler arasında yer alıyor. Banka personel alımı iş başvuruları Kuveyt Türk ilgili departmanı tarafından 23 Mart 2019 tarihine kadar kabul ediliyor.

kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-gise-yetkilisi-istanbul-avrupa-yakasi-subeleri-2229314