QNB Finansbank Bireysel Saha Satış Temsilcisi Personel Alımları!

qnb-finansbank-bireysel-saha-satis-temsilcisi-personel-alimlari

QNB Finansbank tarafından yapılan banka personel alımları kapsamındaki duyuruda Bireysel Saha Satış Temsilcisi pozisyonunda istihdam sağlanacağı bildirildi.

QNB Finansbank Yeni Saha Satış Temsilcileri Arıyor

QNB Finansbank banka iş ilanları niteliğinde yaptığı duyuruyla bireysel bankacılık ve kredi kartı ürünlerinin satışını gerçekleştirecek ve aktif olarak sahada çalışacak yeni personellere ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Banka saha satış temsilcisi olarak çalışmak üzere başvuru yapacak olan adaylarda aranan nitelik ve özelliklerin neler olduğu, banka iş başvurusu yapacaklarını ne zamana kadar yapabilecekleri gibi bilgiler de aynı duyuruda yer aldı. Buna göre; başvuru sahiplerinin en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Üniversite öğrencisi olanların başvuruları da kabul ediliyor, ancak bu kişilerin okullarına devam zorunluluğunun olmaması gerekiyor.

QNB Finansbank Yeni Saha Satış Personellerinde Aranan Şartlar

Adaylarda aranan diğer şartlar kariyer planları dahilinde satış alanında yükselmenin bulunması, 30 yaşından büyük olmamaları, ikna ve iletişim konularında başarılı olmaları, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma şeklini iş prensibi haline getirmiş olmaları, takım halinde çalışma şekline uyum sağlayacak ve ayak uydurabilecek olmaları, yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatleri ile ilgili sorun yaşamayacak olmaları şeklinde sıralanıyor. İş ilanları ile ilgilenen ve QNB Finansbank’ta çalışmak isteyen erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları ya da en az 2 yıl olmak kaydıyla tecilli olmaları gerektiği de Banka tarafından belirtilenler arasında yer alıyor.

QNB Finansbank İş Başvuruları Son Tarih

QNB Finansbank iş başvurusu yapacak kişilerin daha önce Banka tarafından yapılan bir ş duyurusuna başvurarak, mülakat aşamasına kadar gelmiş ve bu aşamada elenmemiş olması da istene şartlar arasında bulunuyor. Adayların başvuruları QNB Finansbank’ın ilgili birimi tarafından 2 Ocak 2020 tarihine kadar kabul edilmeye devam edecek.

Başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan tüm detaylı bilgilere ulaşabilirler.

yenibiris.com/qnb-finansbank/bireysel-saha-satis-temsilcisi-is-ilani/839745